Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیامک اطلسی روز یک شنبه چهارم مهر به علت ابتلا به کرونا درگذشت، وی با آثار مختلفی در سینما و تلویزیون، خاطرات خوبی را در ذهن مخاطبان به جا گذاشت.

خبرگزاری میزان - روزنامه خراسان نوشت: پس از فرشته طائرپور، چهره دیگری از اهالی هنر بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ دار فانی را وداع گفت و بار دیگر اهالی هنر به سوگ نشستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیامک اطلسی روز یک شنبه چهارم مهر بر اثر این بیماری درگذشت و روز تلخی برای همکاران و دوستداران او رقم خورد. زنده‌یاد اطلسی با آثار مختلفی در سینما و تلویزیون، خاطرات خوبی در ذهن مخاطبان به جا گذاشته است. او علاوه بر بازیگری، در عرصه دوبله نیز با صدای خود خاطره‌ساز بود. به بهانه درگذشت این بازیگر پیش کسوت نگاهی به کارنامه او داشتیم.

دوبلور «محمد رسول‌ا... (ص)» و جنگجویان کوهستان

شاید برخی از مخاطبان، مرحوم اطلسی را با نقش‌های مختلفش در فیلم‌ها یا سریال‌ها بشناسند، اما او پیش از ورود به دنیای بازیگری فعالیت حرفه‌ای خود را با دوبله آغاز کرد و پس از بازیگری هم دوبله را کنار نگذاشت. سیامک اطلسی علاقه زیادی به این حرفه داشت و بین بازیگری در نقش‌های معمولی و صداپیشگی، انتخاب و اولویت او دوبله بود. صدای زنده‌یاد اطلسی در دنیای سینما با یکی از مهم‌ترین فیلم‌ها یعنی «محمد رسول‌ا... (ص)» اثر مصطفی عقاد در حافظه شنیداری مردم ماندگار شده است. او در این فیلم با بهترین چهره‌های هنر دوبله مانند منوچهر اسماعیلی، بهرام زند، نصرا... مدقالچی، ناصر طهماسب و جلال مقامی همکاری کرد و صداپیشه شخصیت «ولید» برادر «هند» بود. فیلم «مادر» نیز دیگر اثر مهم کارنامه او در عرصه دوبله است. صدای این بازیگر پیش کسوت در سریال نوستالژیک «جنگجویان کوهستان»، مجموعه پربیننده «افسانه جومونگ» و پویانمایی محبوب «ایکیوسان» نیز در یاد‌ها مانده است.

حضور به یاد ماندنی در «پدرسالار»

تصویر سیامک اطلسی در قاب تلویزیون با سریال مشهور و دوست داشتنی «پدرسالار» ساخته اکبر خواجویی و کاراکتر «عمو مصطفی» در ذهن مخاطبان حک شده است. او در این مجموعه نقش برادر «اسدا... خان» با بازی زنده‌یاد محمدعلی کشاورز را برعهده داشت. این بازیگر پیش کسوت قبل از «پدرسالار» در سریال‌هایی مانند «هشت بهشت» و «عقیق» بازی کرده بود، اما «پدرسالار» مجموعه پرمخاطبی بود و این بازیگر به واسطه آن شناخته می‌شود. یکی دیگر از مهم‌ترین نقش‌های این بازیگر، شخصیت «حصین بن نمیر» در سریال «مختارنامه» است، شخصیتی که طبق گفته خودش، مردم در خیابان به نام او صدایش می‌زنند. سیامک اطلسی پیش از «مختارنامه» با سریال‌های «هشت بهشت» ساخته اکبر خواجویی، «پهلوانان نمی‌میرند» اثر حسین فتحی، «شیخ بهایی» به کارگردانی شهرام اسدی و «معمای شاه» ساخته محمدرضا ورزی سابقه بازی در آثار تاریخی را داشته است.

همکاری با بهرام بیضایی و کیانوش عیاری

زنده‌یاد سیامک اطلسی فعالیت خود را در سینما و تلویزیون، همزمان پیگیری می‌کرد. این بازیگر در فیلم‌هایی مانند «چریکه تارا» و «شاید وقتی دیگر» با بهرام بیضایی همکاری کرد. او همچنین سال ۶۶ در فیلم «آن سوی آتش» به کارگردانی کیانوش عیاری ایفای نقش کرد و این اثر را بهترین فیلم خود می‌دانست. این بازیگر در سال‌های فعالیت حرفه‌ای خود در فیلم‌های مختلفی بازی کرد، اما همکاری‌هایش با بهرام بیضایی و کیانوش عیاری در این فیلم‌ها ماندگار شده و امروز با بازی خوب خود در این آثار به یاد آورده می‌شود. مرحوم اطلسی آخرین‌بار شهریور ۹۸ با فیلم «مردی بدون سایه» ساخته علیرضا رئیسیان روی پرده سینما‌ها دیده شد.

«طلاق» و «اپیدمی» آخرین سریال‌ها

دو مجموعه «طلاق» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی و «اپیدمی» ساخته امیرسجاد حسینی آخرین سریال‌هایی هستند که سیامک اطلسی در آن‌ها ایفای نقش کرده است. بخش زیادی از سریال «طلاق» جلوی دوربین رفته است و مدت زیادی از آغاز تصویربرداری مجموعه «اپیدمی» نمی‌گذرد. قصه «اپیدمی» درباره شیوع کرونا و فداکاری‌های کادر درمان است. طبق گفت‌وگویی که سعید کمانی تهیه‌کننده این مجموعه با ایسنا داشته، اطلسی در این سریال نقش یک رئیس بیمارستان به نام «دکتر نوروزی» را ایفا کرده که به نیرو‌های جهادی برای ساخت بیمارستان‌های صحرایی کمک می‌کند. نکته تلخ ماجرا این است که طبق تصویری که از او در سریال منتشر شده است، ظاهرا کاراکتر او در قصه فوت می‌کند. سحر اطلسی فرزند مرحوم اطلسی گفته است احتمالا پدرش هنگام بازی در «اپیدمی» به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده است.

واکنش‌ها به درگذشت سیامک اطلسی

پس از انتشار خبر درگذشت سیامک اطلسی بسیاری از بازیگران به این اتفاق واکنش نشان دادند و چهره‌هایی مانند پرویز پرستویی، فریدون جیرانی و رسول صدرعاملی نیز درگذشت او را تسلیت گفتند.

سیمافیلم، خانه سینما، انجمن بازیگران و کانون کارگردانان سینمای ایران نیز پیام‌های تسلیتی را برای درگذشت این هنرمند منتشر کردند. شبکه نسیم به یاد سیامک اطلسی، بازپخش یکی از قسمت‌های برنامه «چهل تیکه» را با حضور او پخش و شبکه نمایش نیز تله‌فیلم «نیزار‌های بلند» ساخته محمدهادی نامور را روانه آنتن کرد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: سیامک اطلسی ویروس کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سیامک اطلسی ویروس کرونا سیامک اطلسی زنده یاد سریال ها فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۰۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمود گبرلو بازیگر شد

به گزارش قدس آنلاین، گبرلو که در سال‌های دور تجاربی در عرصه‌های نمایشی و حضور بر صحنه تئاتر داشته، در صفحه‌شخصی خود نوشت: عصر چهارشنبه‌ای، آقای شمس دستیار محترم آقای سامان مقدم، تماس گرفتند و درخواست داشتند همان نقشی را که در برنامه‌ها به عنوان مجری سینمایی دارم در قسمتی از سریال افعی تهران داشته باشم. فرمودند سکانسی هست که جناب معادی نقش فیلمسازی دارند که با شما گفتگو کنند. تردید داشتم.،فرمودند شیوه سریال اینگونه است که برخی شخصیت‌ها در نقش خودشان ظاهر می‌شوند. پذیرفتم صبح جمعه‌ای سر صحنه رفتم. در بدو ورود آقای سامان مقدم که سال‌ها از ایشان خبر نداشتم و بعد جناب پیمان معادی را دیدم. با هر دو سلام و علیک گرمی داشتم. پیمان معادی را در نشست‌های خبری جشنواره فیلم فجر دیده بودم ولی فیلم‌هایش را چه داخلی و چه خارجی دیده‌ام. برای من یک شخصیت دوست داشتنی هستند. فیلمنامه کافه ستاره‌اش و بازی در ابد و یک روزش را دوست دارم… متن را تمرین کردیم تا صحنه فیلمبرداری آماده شد. یک تیم حرفه‌ای و مسلط را سر صحنه دیدم؛ به‌خصوص استاد غفوری که پشت دوربین جذابیت پر افتخاری داشتند. سامان مقدم برای من همیشه متفاوت بود. به تسلطش به فیلم و سریال اعتماد داشتم. صدسال به این سال‌ها و یک عاشقانه ساده‌اش را دوست دارم. به پیشینه جمع اعتماد کردم. بدم هم نمی‌آمد جلوی دوربین یک تیم حرفه‌ای ظاهر شوم. تا شروع ضبط فرصت شد با عزیزان پشت صحنه گپ برنم. معلوم بود تیم باهوش و کاربلدی دورهم جمع شدند. وقتی سریال پخش شد از ساختار جذاب و حرفه‌ایش لذت بردم. به‌خصوص در قسمت اول خیلی حرف‌های قصه روایت می‌شود و در قسمت‌های بعد با روشن‌شدن لایه‌های دیگر کنجاوی‌ها برانگیخته می‌شود… چون خودم نقشی در این سریال دارم از ارایه نظر مثبتم خودداری می‌کنم ولی وظیفه دارم از همه عزیزان سر صحنه سپاسگزاری کنم. مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، مدیر برنامه‌ریزی: علی شمس، مدیر صدابرداری: محمود خرسند، طراح صحنه: کامیاب امین‌ِِعشایری، طراح گریم: ایمان امیدواری، طراح لباس: ندا نصر، مدیر تولید: امیر یمینی و منشی صحنه: دنیا راد و به‌خصوص جناب سامان مقدم و جناب پیمان معادی و همچنین سایر عزیزان زحمت کش افعی تهران.

منبع: پایگاه خبری صبا خبر

دیگر خبرها

  • تصویر قدیمی از بازیگر معروف و برادرزاده‌اش + عکس
  • عمو پورنگ با «لالایی» بازیگر می‌شود / جزئیات پخش سریال عمو پورنگ در شبکه نمایش خانگی
  • راز لگد تاریخی آقای مو طلایی بالاخره فاش شد!
  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • قابی خاطره انگیز از لحظه قدم زدن کبوتر حرم در بین زائران امام رضا (ع)
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • محمود گبرلو بازیگر شد
  • خاموشی صدایی ماندگار
  • (عکس) استایل جالب بازیگر زن سریال «گاندو» در ترکیه