Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سید محمدکاظم حجازی، دبیر کنگره ملی شهید محراب آیت‌الله مدنی با اشاره به برگزاری کنگره شهید مدنی گفت: از سال ۱۳۹۸ که کنگره آیت‌الله تألهی در همدان برگزار شد مقرر شد کنگره بعدی در رابطه با شهید محراب باشد و از همان زمان تیمی به‌عنوان تدوین برنامه مأمور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به همین منظور تحقق منویات رهبری مبنی بر اینکه برای حرکت در مسیر انقلاب اسلامی باید مصادیق افراد متعبد انقلابی که علاوه بر زندگی عابدانه دارای حیاتی همسو با اهداف انقلاب اسلامی بودند، در جامعه به‌خوبی معرفی شود تا الگوی افراد جامعه قرار گیرند، نسبت به برگزاری این کنگره اقدام شد.

دبیر کنگره ملی شهید محراب آیت‌الله مدنی گفت: ستاد ائمه جمعه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن مفاخر علمی و بنیاد شهید و امور ایثارگران، دانشگاه شهید مدنی تبریز در پیشبرد این کار ملی مشارکت داشته‌اند.

حجازی با بیان اینکه در استان همدان با محوریت امام جمعه و استاندار همدان کار کنگره دنبال شد و به تشکیل هشت کمیته دست یافتیم ادامه داد: در دبیرخانه کنگره پس از ابلاغ اهداف، ساختار‌ها تعریف و جمع‌آوری خاطرات و دست‌نوشته‌ها انجام شد.

او با بیان اینکه در حوزه فضای مجازی مطالبی به اقتضای نسل جوان منتشر شده است ادامه داد: موفق شدیم اقدامات با ارزشی به عنوان مقدمه کنگره داشته باشیم برای مثال در زمینه کمک به محرومان با جامعه هدف ۲۰ هزار خانواده محروم بسته‌های معیشتی آماده و از ابتدای فصل تابستان شروع به توزیع شده است.

دبیر کنگره ملی شهید محراب آیت‌الله مدنی با بیان اینکه مباحث فرهنگی کنگره مختص به روز برگزاری آن نخواهد بود و در سطح استان شاهد اقدامات مطلوب فرهنگی خواهیم بود گفت: در حوزه مسائل علمی اقدامات شایسته‌ای به مسئولیت مدیریت حوزه‌های علمیه استان انجام شده و هفت کتاب آماده شده و یک کتاب ویژه مقالات از سوی انجمن مفاخر ملی تدوین شده است.

او عنوان کرد: در زمینه اطلاع‌رسانی اجتماعی با همکاری اداره تبلیغات استان همدان، روحانیون و ائمه جماعات استان اقدام ارزشمندی صورت گرفته در ۹ شهرستان به‌موازات کنگره برنامه تبلیغی هم به‌صورت فردی و هم عام برگزار خواهد شد.

دبیر کنگره ملی شهید محراب آیت‌الله مدنی با بیان اینکه به دلیل شرایط کرونا محدودیت‌هایی در زمینه برگزاری برنامه عمومی وجود دارد و بیشترین حجم برنامه‌ها در بستر فضای مجازی برگزاری می‌شود اذعان کرد: در هشت نقطه‌ای که شهید مدنی در آنجا ایفای نقش داشتند، متن نوشته آماده شده که در این مکان‌ها نصب خواهد شد.

حجازی گفت: درمانگاه مهدیه، صندوق قرض‌الحسنه مهدیه، دارالایتام مهدیه، گلزار شهدا، بیت شهید مدنی و مسجد مهدیه از جمله این اماکن است که در توسط این شهید محراب بنای آن‌ها گذاشته شده است.

او گفت: اطلسی از مجموعه دست‌نوشته‌ها و خاطرات شهید مدنی آماده شده و در روز کنگره رونمایی خواهد شد، نزدیک ۵۰ مقاله علمی به کمیته علمی ارسال شده که کار داوری آن انجام شده و به چاپ خواهد رسید.
انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنگره شهید مدنی مقاله علمی شهید مدنی آماده شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۰۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم

همشهری آنلاین - بهاره خسروی : قصه ها و ترانه های و ماشین‌نوشته های تهران قدیم خط به خطش برای اهالی تهرانی که در گرد و غبار روزگار مویی سپید کرده‌اند پر از خاطره‌های فراموش نشدنی است.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«محمود منیعی» تهران‌پژوه، درباره این موضوع توضیح می‌دهد: «با عجین شدن خودرو در زندگی روزمره مردم و جمع شدن بساط درشکه‌چی‌ها اغلب راننده‌ها برای جلب مشتری بیشتر و بازارگرمی سعی می‌کردند از ‌ترفندهای مختلفی استفاده کنند. قدیم‌ها خودروها فاقد پخش‌صوت یا رادیو بودند. به همین دلیل، اغلب راننده‌ها سعی می‌کردند با خوش‌وبش و نقل روایت‌های جالب به نحوی با مسافران ارتباط بگیرند تا اینکه به مرور زمان راننده‌ها یا شوفرهای خوش‌صدا شروع کردند به آوازخوانی در طول مسیر که در ماشین دودی هم انجام می‌شد.»

بنا بر این، خواندن تصنیف‌هایی کوچه‌بازاری مانند ترانه معروف ماشین مشدی ممدلی نه بوق نه صندلی و از قند و شکر ساخته‌ام جوجه خروس، آقایان یکی یه دونه خروس و... در هنگام سفر رواج پیدا کرد.

اما قصه ماشین‌نوشت ماجرای جالب‌تری دارد. مطالبی که اغلب برگرفته از دلمشغولی‌های روزمره صاحب خودرو بود. درباره فرهنگ ماشین‌نوشت‌ها «سیدجمال هادیان طبایی‌زواره» کتابی با عنوان «اتول‌نامه» نوشته است که در آن به موضوع همین ماشین‌نوشت‌ها و معروف‌ترین و پر مخاطب‌ترین آنها در میان راننده‌ها پرداخته شده است.

منیعی در این باره می‌گوید: «زیبایی بصری خودروها و اینکه پیام و اثری تلنگرآمیز برای ذهن مخاطب داشته باشد برای راننده‌های تهران قدیم بسیار مهم بود و به همین دلیل سعی می‌کردند وسیله نقیله‌شان را با بهترین شکل و نوشته‌ها تزیین کنند و به نحوی تو چشم شهر باشد؛ از جمله: عمرا اگر لنکه‌ام را پیدا کنی / خدایا هیچ جوانی را نامراد نکن/ مژده ‌ای دل که مسیحا نفسی می‌آید / سلام جیگر طلا / ناظم نظم جهانی کی می‌آیی / خدا کند که بیایی و..»

کد خبر 848729 برچسب‌ها هویت شهری تهران اتومبیلرانی

دیگر خبرها

  • شهر و حیات مدنی
  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم
  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
  • اهدای جهیزیه به ۲۰۰۰ زوج کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۱ اجلاسیه در راستای کنگره‌ملی‌شهدای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • سازمان دفاع مدنی غزه: هنوز بیش از ۱۰۰۰۰ پیکر زیر آوارها مدفونند
  • مسجد مقدس جمکران آماده میزبانی از پیکر پاک دو شهید گمنام
  • هم اندیشی برای تولید آثاری فاخر و در خور دو هزار شهید استان